Izóra - Az Izóra név jelentése, Izóra névnapjai, Izóra név becézése és más érdekességek:

● Az Izóra név eredete: görög - magyar

● Az Izóra név jelentése:

egy ókori görög város- és népnévből alakult ki ( Az Izaura magyar ejtésváltozata )

● Az Izóra név becézése / Izóra becenevei:

Izó, Zora, Zorka, Izu, Izuka, Izuci

● Izóra névnapja:

május 1.május 15.
● Az Izóra név típusa: I betűs női név / lánynév
● Az Izóra név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Izóra névről? Görgess lejjebb!
Az Izóra az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Izóra névről

● Az Izóra név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Izóra név számmisztikai elemzése:
I ( 9 ) + Z ( 8 ) + Ó ( 6 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) = 33 ( 3 + 3 )
Az Izóra névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● Az Izóra név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Izóra név ? Jó helyen jársz!
Az Izóra: 5 betűből álló női név / lánynév
Az Izóra név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Izóra név magánhangzói: A, I, Ó,
Az Izóra név mássalhangzói: R, Z,
Az Izóra név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Izóra névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Izóra névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 119 db I betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 39 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
I betűs női nevek / lánynevek listája I betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Izóra névvel kapcsolatban. az Izóra név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Izóra név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Izóra név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Izóra névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Izóra név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Izóra nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Izóra névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!