Ippolita - Az Ippolita név jelentése, Ippolita névnapjai, Ippolita név becézése és más érdekességek:

● Az Ippolita név eredete: görög - olasz

● Az Ippolita név jelentése:

a lovakat kifogó ( A Hippolita olasz alakváltozata )

● Az Ippolita név becézése / Ippolita becenevei:

Poli, Polli, Polika, Pollus, Ippo, Ippóka, Ipci

● Ippolita névnapja:

augusztus 13.
● Az Ippolita név típusa: I betűs női név / lánynév
● Az Ippolita név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ippolita névről? Görgess lejjebb!
Az Ippolita az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ippolita névről

● Az Ippolita név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ippolita név számmisztikai elemzése:
I ( 9 ) + P ( 7 ) + P ( 7 ) + O ( 6 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) = 44 ( 4 + 4 )
Az Ippolita névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● Az Ippolita név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ippolita név ? Jó helyen jársz!
Az Ippolita: 8 betűből álló női név / lánynév
Az Ippolita név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Ippolita név magánhangzói: A, I, O,
Az Ippolita név mássalhangzói: L, P, T,
Az Ippolita név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

Az Ippolita névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Ippolita névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 119 db I betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 39 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
I betűs női nevek / lánynevek listája I betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ippolita névvel kapcsolatban. az Ippolita név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ippolita név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ippolita név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ippolita névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ippolita név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ippolita nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ippolita névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!