Ivica - Az Ivica név jelentése, Ivica névnapjai, Ivica név becézése és más érdekességek:

● Az Ivica név eredete: szláv - magyar

● Az Ivica név jelentése:

Isten kegyelmes ( Az Iván férfinév szláv kicsinyítőképzős párja )

● Az Ivica név becézése / Ivica becenevei:

Ivi, Vica, Vicus, Ivike, Ivkó

● Ivica névnapja:

május 12.
● Az Ivica név típusa: I betűs női név / lány név
● Az Ivica név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ivica névről? Görgess lejjebb!
Az Ivica az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ivica névről

● Az Ivica név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ivica név számmisztikai elemzése:
I ( 9 ) + V ( 4 ) + I ( 9 ) + C ( 3 ) + A ( 1 ) = 26 ( 2 + 6 )
Az Ivica névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● Az Ivica név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ivica név ? Jó helyen jársz!
Az Ivica: 5 betűből álló női név / lány név
Az Ivica név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
Az Ivica név magánhangzói: A, I,
Az Ivica név mássalhangzói: C, V,
Az Ivica név szótagszáma: 3 szótagú női név / lány név

Az Ivica névhez hasonló női nevek / lány nevek

Az Ivica névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 114 db I betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 75 női név / lány név és 39 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
I betűs női nevek / lánynevek listája I betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ivica névvel kapcsolatban. az Ivica név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ivica név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ivica név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ivica névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ivica név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ivica nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ivica névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!