Kati - A Kati név jelentése, Kati névnapjai, Kati név becézése és más érdekességek:

● A Kati név eredete: görög

● A Kati név jelentése:

mindig tiszta, nyilazó, biztosan célzó ( A Katalin önállósult becézője )

● A Kati név becézése / Kati becenevei:

Katus, Katuka, Katuci, Katka, Katika, Katica, Kató, Katinka

● Kati névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Kati név típusa: K betűs női név / lánynév
● A Kati név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Kati névről? Görgess lejjebb!
A Kati az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Kati névről

● A Kati név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Kati név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + A ( 1 ) + T ( 2 ) + I ( 9 ) = 14 ( 1 + 4 )
A Kati névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Kati név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Kati név ? Jó helyen jársz!
A Kati: 4 betűből álló női név / lánynév
A Kati név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Kati név magánhangzói: A, I,
A Kati név mássalhangzói: K, T,
A Kati név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Kati névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Kati névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 275 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 132 női név / lány név és 143 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Kati névvel kapcsolatban. a Kati név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Kati név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Kati név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Kati névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Kati név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Kati nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Kati névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!