Kloé - A Kloé név jelentése, Kloé névnapjai, Kloé név becézése és más érdekességek:

● A Kloé név eredete: görög ( mitológiai )

● A Kloé név jelentése:

zöldellő, zsenge fű

● A Kloé név becézése / Kloé becenevei:

Kloéka, Klo, Loé

● Kloé névnapja:

június 21.
● A Kloé név típusa: K betűs női név / lánynév
● A Kloé név előfordulási gyakorisága: Ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Kloé névről? Görgess lejjebb!
A Kloé az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Kloé névről

● A Kloé név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Kloé név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + L ( 3 ) + O ( 6 ) + É ( 5 ) = 16 ( 1 + 6 )
A Kloé névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Kloé név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Kloé név ? Jó helyen jársz!
A Kloé: 4 betűből álló női név / lánynév
A Kloé név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Kloé név magánhangzói: É, O,
A Kloé név mássalhangzói: K, L,
A Kloé név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Kloé névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Kloé névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 281 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 146 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Kloé névvel kapcsolatban. a Kloé név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Kloé név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Kloé név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Kloé névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Kloé név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Kloé nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Kloé névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!