Kincső - A Kincső név jelentése, Kincső névnapjai, Kincső név becézése és más érdekességek:

● A Kincső név eredete: magyar

● A Kincső név jelentése:

számomra kincs ő ( Jókai Mór névalkotása )

● A Kincső név becézése / Kincső becenevei:

Kincsi, Kincsus, Kincsem, Kincsike, Incső, Incsi

● Kincső névnapja:

február 1.július 24.
● A Kincső név típusa: K betűs női név / lánynév
● A Kincső név előfordulási gyakorisága: Közepesen gyakori női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Kincső névről? Görgess lejjebb!
A Kincső az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Kincső névről

● A Kincső név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Kincső név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + C ( 3 ) + S ( 1 ) + Ő ( 1 ) = 21 ( 2 + 1 )
A Kincső névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Kincső név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Kincső név ? Jó helyen jársz!
A Kincső: 6 betűből álló női név / lánynév
A Kincső név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
A Kincső név magánhangzói: I, Ő,
A Kincső név mássalhangzói: CS, K, N,
A Kincső név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Kincső névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Kincső névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 280 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 145 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Kincső névvel kapcsolatban. a Kincső név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Kincső név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Kincső név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Kincső névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Kincső név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Kincső nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Kincső névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!