Kjókó - A Kjókó név jelentése, Kjókó névnapjai, Kjókó név becézése és más érdekességek:

● A Kjókó név eredete: japán

● A Kjókó név jelentése:

boldogan világra jött gyermek

● A Kjókó név becézése / Kjókó becenevei:

Kjo, Kjókóka, Kjoki, Joki

● Kjókó névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Kjókó név típusa: K betűs női név / lánynév
● A Kjókó név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Kjókó névről? Görgess lejjebb!
A Kjókó az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Kjókó névről

● A Kjókó név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Kjókó név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + J ( 1 ) + Ó ( 6 ) + K ( 2 ) + Ó ( 6 ) = 17 ( 1 + 7 )
A Kjókó névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Kjókó név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Kjókó név ? Jó helyen jársz!
A Kjókó: 5 betűből álló női név / lánynév
A Kjókó név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Kjókó név magánhangzói: Ó,
A Kjókó név mássalhangzói: J, K,
A Kjókó név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Kjókó névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Kjókó névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 276 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 133 női név / lány név és 143 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Kjókó névvel kapcsolatban. a Kjókó név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Kjókó név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Kjókó név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Kjókó névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Kjókó név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Kjókó nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Kjókó névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!