Lorin - A Lorin név jelentése, Lorin névnapjai, Lorin név becézése és más érdekességek:

● A Lorin név eredete: latin - német

● A Lorin név jelentése:

babérfa, babérkoszorú ( A Laura német alakváltozatából )

● A Lorin név becézése / Lorin becenevei:

Lori, Lorka, Lorci, Lorinka, Lorina

● Lorin névnapja:

október 8.
● A Lorin név típusa: L betűs női név / lánynév
● A Lorin név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Lorin névről? Görgess lejjebb!
A Lorin az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Lorin névről

● A Lorin név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Lorin név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) = 32 ( 3 + 2 )
A Lorin névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Lorin név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Lorin név ? Jó helyen jársz!
A Lorin: 5 betűből álló női név / lánynév
A Lorin név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Lorin név magánhangzói: I, O,
A Lorin név mássalhangzói: L, N, R,
A Lorin név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Lorin névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Lorin névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 244 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 172 női név / lány név és 72 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Lorin névvel kapcsolatban. a Lorin név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Lorin név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Lorin név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Lorin névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Lorin név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Lorin nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Lorin névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!