Peggi - A Peggi név jelentése, Peggi névnapjai, Peggi név becézése és más érdekességek:

● A Peggi név eredete: angol

● A Peggi név jelentése:

gyöngy ( A Margit angol megfelelőjének becézőjéből )

● A Peggi név becézése / Peggi becenevei:

Peggike, Peggus, Pegci, Pegu, Pegó, Eggi, Eggica

● Peggi névnapja:

június 10.
● A Peggi név típusa: P betűs női név / lánynév
● A Peggi név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Peggi névről? Görgess lejjebb!
A Peggi az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Peggi névről

● A Peggi név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Peggi név számmisztikai elemzése:
P ( 7 ) + E ( 5 ) + G ( 7 ) + G ( 7 ) + I ( 9 ) = 35 ( 3 + 5 )
A Peggi névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Peggi név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Peggi név ? Jó helyen jársz!
A Peggi: 5 betűből álló női név / lánynév
A Peggi név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
A Peggi név magánhangzói: E, I,
A Peggi név mássalhangzói: G, P,
A Peggi név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Peggi névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Peggi névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 116 db P betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 69 női név / lány név és 47 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
P betűs női nevek / lánynevek listája P betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Peggi névvel kapcsolatban. a Peggi név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Peggi név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Peggi név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Peggi névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Peggi név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Peggi nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Peggi névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!