Perjámos - A Perjámos név jelentése, Perjámos névnapjai, Perjámos név becézése és más érdekességek:

● A Perjámos név eredete: görög ( mitológiai )

● A Perjámos név jelentése:

megvásárolt, király

● A Perjámos név becézése / Perjámos becenevei:

Perji, Perjus, Jámi, Jámos, Jámka

● Perjámos névnapja:

május 28.június 9.
● A Perjámos név típusa: P betűs férfi név / fiúnév
● A Perjámos név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Perjámos névről? Görgess lejjebb!
A Perjámos az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Perjámos névről

● A Perjámos név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Perjámos név számmisztikai elemzése:
P ( 7 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + J ( 1 ) + Á ( 1 ) + M ( 4 ) + O ( 6 ) + S ( 1 ) = 34 ( 3 + 4 )
A Perjámos névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Perjámos név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Perjámos név ? Jó helyen jársz!
A Perjámos: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
A Perjámos név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Perjámos név magánhangzói: Á, E, O,
A Perjámos név mássalhangzói: J, M, P, R, S,
A Perjámos név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Perjámos névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Perjámos névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 116 db P betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 69 női név / lány név és 47 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
P betűs női nevek / lánynevek listája P betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Perjámos névvel kapcsolatban. a Perjámos név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Perjámos név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Perjámos név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Perjámos névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Perjámos név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Perjámos nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Perjámos névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!