Peregrin - A Peregrin név jelentése, Peregrin névnapjai, Peregrin név becézése és más érdekességek:

● A Peregrin név eredete: latin

● A Peregrin név jelentése:

jövevény, zarándok ( A Pellegrin alakváltozata )

● A Peregrin név becézése / Peregrin becenevei:

Peli, Pelike, Pelkó, Pelu, Legri, Rin

● Peregrin névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Peregrin név típusa: P betűs férfi név / fiúnév
● A Peregrin név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Peregrin névről? Görgess lejjebb!
A Peregrin az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Peregrin névről

● A Peregrin név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Peregrin név számmisztikai elemzése:
P ( 7 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + E ( 5 ) + G ( 7 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) = 56 ( 5 + 6 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Peregrin névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Peregrin név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Peregrin név ? Jó helyen jársz!
A Peregrin: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
A Peregrin név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Peregrin név magánhangzói: E, I,
A Peregrin név mássalhangzói: G, N, P, R,
A Peregrin név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Peregrin névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Peregrin névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 116 db P betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 69 női név / lány név és 47 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
P betűs női nevek / lánynevek listája P betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Peregrin névvel kapcsolatban. a Peregrin név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Peregrin név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Peregrin név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Peregrin névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Peregrin név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Peregrin nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Peregrin névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!