Szebáld - A Szebáld név jelentése, Szebáld névnapjai, Szebáld név becézése és más érdekességek:

● A Szebáld név eredete: germán

● A Szebáld név jelentése:

merész, győzelmes, győztes

● A Szebáld név becézése / Szebáld becenevei:

Szabi, Szabus, Szebuka, Szabuci, Báldi, Báldus, Bálduka

● Szebáld névnapja:

augusztus 19.
● A Szebáld név típusa: S betűs férfi név / fiúnév
● A Szebáld név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szebáld névről? Görgess lejjebb!
A Szebáld az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szebáld névről

● A Szebáld név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szebáld név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + E ( 5 ) + B ( 2 ) + Á ( 1 ) + L ( 3 ) + D ( 4 ) = 24 ( 2 + 4 )
A Szebáld névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Szebáld név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szebáld név ? Jó helyen jársz!
A Szebáld: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Szebáld név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Szebáld név magánhangzói: Á, E,
A Szebáld név mássalhangzói: SZ, B, D, L,
A Szebáld név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Szebáld névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Szebáld névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 84 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 48 női név / lány név és 36 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szebáld névvel kapcsolatban. a Szebáld név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szebáld név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szebáld név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szebáld névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szebáld név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szebáld nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szebáld névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!