Tifani - A Tifani név jelentése, Tifani névnapjai, Tifani név becézése és más érdekességek:

● A Tifani név eredete: görög

● A Tifani név jelentése:

Isten megjelenése ( A Teofánia angol eredetű rövidülése )

● A Tifani név becézése / Tifani becenevei:

Tifi, Tifu, Tifuka, Tifci, Tiffa, Fani, Fanni, Fáni, Fáncsi

● Tifani névnapja:

február 2.március 12.december 22.december 27.
● A Tifani név típusa: T betűs női név / lánynév
● A Tifani név előfordulási gyakorisága: Közepesen gyakori női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Tifani névről? Görgess lejjebb!
A Tifani az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Tifani névről

● A Tifani név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Tifani név számmisztikai elemzése:
T ( 2 ) + I ( 9 ) + F ( 6 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + I ( 9 ) = 32 ( 3 + 2 )
A Tifani névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Tifani név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Tifani név ? Jó helyen jársz!
A Tifani: 6 betűből álló női név / lánynév
A Tifani név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Tifani név magánhangzói: A, I,
A Tifani név mássalhangzói: F, N, T,
A Tifani név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Tifani névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Tifani névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 179 db T betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 91 női név / lány név és 88 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
T betűs női nevek / lánynevek listája T betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Tifani névvel kapcsolatban. a Tifani név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Tifani név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Tifani név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Tifani névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Tifani név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Tifani nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Tifani névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!