Toszka - A Toszka név jelentése, Toszka névnapjai, Toszka név becézése és más érdekességek:

● A Toszka név eredete: olasz

● A Toszka név jelentése:

toszkánai nő

● A Toszka név becézése / Toszka becenevei:

Totó, Toszi, Toszus, Toszica, Oszi, Oszka

● Toszka névnapja:

május 18.
● A Toszka név típusa: T betűs női név / lánynév
● A Toszka név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Toszka névről? Görgess lejjebb!
A Toszka az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Toszka névről

● A Toszka név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Toszka név számmisztikai elemzése:
T ( 2 ) + O ( 6 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) = 20 ( 2 + 0 )
A Toszka névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Toszka név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Toszka név ? Jó helyen jársz!
A Toszka: 6 betűből álló női név / lánynév
A Toszka név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Toszka név magánhangzói: A, O,
A Toszka név mássalhangzói: SZ, K, T,
A Toszka név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Toszka névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Toszka névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 182 db T betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 93 női név / lány név és 89 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
T betűs női nevek / lánynevek listája T betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Toszka névvel kapcsolatban. a Toszka név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Toszka név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Toszka név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Toszka névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Toszka név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Toszka nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Toszka névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!