Zsálya - A Zsálya név jelentése, Zsálya névnapjai, Zsálya név becézése és más érdekességek:

● A Zsálya név eredete: magyar

● A Zsálya név jelentése:

zsálya ( növény )

● A Zsálya név becézése / Zsálya becenevei:

Zsályi, Zsályácska, Zsályuci, Zsályka, Zsályci

● Zsálya névnapja:

január 11.október 28.
● A Zsálya név típusa: Z betűs női név / lánynév
● A Zsálya név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zsálya névről? Görgess lejjebb!
A Zsálya az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zsálya névről

● A Zsálya név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zsálya név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + S ( 1 ) + Á ( 1 ) + L ( 3 ) + Y ( 7 ) + A ( 1 ) = 21 ( 2 + 1 )
A Zsálya névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Zsálya név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zsálya név ? Jó helyen jársz!
A Zsálya: 6 betűből álló női név / lánynév
A Zsálya név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Zsálya név magánhangzói: A, Á,
A Zsálya név mássalhangzói: ZS, LY,
A Zsálya név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Zsálya névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Zsálya névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 154 db Z betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 91 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zsálya névvel kapcsolatban. a Zsálya név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zsálya név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zsálya név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zsálya névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zsálya név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zsálya nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zsálya névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!