Zseráldin - A Zseráldin név jelentése, Zseráldin névnapjai, Zseráldin név becézése és más érdekességek:

● A Zseráldin név eredete: germán - francia

● A Zseráldin név jelentése:

gerely, dárdás uralkodó, tevékeny ( A Zseraldin alakváltozata )

● A Zseráldin név becézése / Zseráldin becenevei:

Zserike, Zserus, Zseruci, Zserka, Dinka, Dini, Dinci, Dincu, Dincus

● Zseráldin névnapja:

április 19.
● A Zseráldin név típusa: Z betűs női név / lánynév
● A Zseráldin név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zseráldin névről? Görgess lejjebb!
A Zseráldin az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zseráldin névről

● A Zseráldin név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zseráldin név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + S ( 1 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + Á ( 1 ) + L ( 3 ) + D ( 4 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) = 45 ( 4 + 5 )
A Zseráldin névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Zseráldin név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zseráldin név ? Jó helyen jársz!
A Zseráldin: 9 betűből álló női név / lánynév
A Zseráldin név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Zseráldin név magánhangzói: Á, E, I,
A Zseráldin név mássalhangzói: ZS, D, L, N, R,
A Zseráldin név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Zseráldin névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Zseráldin névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 157 db Z betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 94 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zseráldin névvel kapcsolatban. a Zseráldin név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zseráldin név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zseráldin név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zseráldin névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zseráldin név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zseráldin nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zseráldin névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!