Adolár - Az Adolár név jelentése, Adolár névnapjai, Adolár név becézése és más érdekességek:

● Az Adolár név eredete: germán

● Az Adolár név jelentése:

nemes nemzetségből való férfi, sas

● Az Adolár név becézése / Adolár becenevei:

Adi, Doli, Dolika, Adus, Adika

● Adolár névnapja:

április 21.augusztus 28.
● Az Adolár név típusa: A betűs férfi név / fiúnév
● Az Adolár név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Adolár névről? Görgess lejjebb!
Az Adolár az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Adolár névről

● Az Adolár név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Adolár név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + D ( 4 ) + O ( 6 ) + L ( 3 ) + Á ( 1 ) + R ( 9 ) = 24 ( 2 + 4 )
Az Adolár névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● Az Adolár név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Adolár név ? Jó helyen jársz!
Az Adolár: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Adolár név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
Az Adolár név magánhangzói: A, Á, O,
Az Adolár név mássalhangzói: D, L, R,
Az Adolár név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

Az Adolár névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Adolár névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 515 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 331 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Adolár névvel kapcsolatban. az Adolár név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Adolár név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Adolár név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Adolár névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Adolár név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Adolár nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Adolár névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!