Árszen - Az Árszen név jelentése, Árszen névnapjai, Árszen név becézése és más érdekességek:

● Az Árszen név eredete: görög

● Az Árszen név jelentése:

erőteljes ; férfias ( Az Arzén alakváltozata )

● Az Árszen név becézése / Árszen becenevei:

Árszi, Árszika, Árszus, Szeni, Szenike

● Árszen névnapja:

július 19.október 30.
● Az Árszen név típusa: Á betűs férfi név / fiúnév
● Az Árszen név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Árszen névről? Görgess lejjebb!
Az Árszen az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Árszen névről

● Az Árszen név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Árszen név számmisztikai elemzése:
Á ( 1 ) + R ( 9 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) = 29 ( 2 + 9 ) = 11 ( 1 + 1 )
Az Árszen névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● Az Árszen név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Árszen név ? Jó helyen jársz!
Az Árszen: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Árszen név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Árszen név magánhangzói: Á, E,
Az Árszen név mássalhangzói: SZ, N, R,
Az Árszen név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Árszen névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Árszen névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 66 db Á betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 23 női név / lány név és 43 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Á betűs női nevek / lánynevek listája Á betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Árszen névvel kapcsolatban. az Árszen név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Árszen név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Árszen név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Árszen névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Árszen név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Árszen nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Árszen névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!