Ájhán - Az Ájhán név jelentése, Ájhán névnapjai, Ájhán név becézése és más érdekességek:

● Az Ájhán név eredete: arab - muszlim

● Az Ájhán név jelentése:

Allah igaz szolgája, kedves

● Az Ájhán név becézése / Ájhán becenevei:

Ájhi, Ájhu, Ájhó, Hán, Hánkó, Hánu

● Ájhán névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Ájhán név típusa: Á betűs férfi név / fiúnév
● Az Ájhán név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ájhán névről? Görgess lejjebb!
Az Ájhán az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ájhán névről

● Az Ájhán név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ájhán név számmisztikai elemzése:
Á ( 1 ) + J ( 1 ) + H ( 8 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) = 16 ( 1 + 6 )
Az Ájhán névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● Az Ájhán név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ájhán név ? Jó helyen jársz!
Az Ájhán: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Ájhán név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
Az Ájhán név magánhangzói: Á,
Az Ájhán név mássalhangzói: H, J, N,
Az Ájhán név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Ájhán névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Ájhán névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 69 db Á betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 21 női név / lány név és 43 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Á betűs női nevek / lánynevek listája Á betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ájhán névvel kapcsolatban. az Ájhán név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ájhán név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ájhán név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ájhán névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ájhán név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ájhán nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ájhán névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!