Ábrán - Az Ábrán név jelentése, Ábrán névnapjai, Ábrán név becézése és más érdekességek:

● Az Ábrán név eredete: magyar ( alakváltozat )

● Az Ábrán név jelentése:

a tömeg / sokaság atyja, fölséges atya ( Az Ábrahám és az Ábrám nevek változata )

● Az Ábrán név becézése / Ábrán becenevei:

Ábri, Ábris, Ábriska, Ráni, Ránika

● Ábrán névnapja:

október 9.
● Az Ábrán név típusa: Á betűs férfi név / fiúnév
● Az Ábrán név előfordulási gyakorisága: Ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ábrán névről? Görgess lejjebb!
Az Ábrán az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ábrán névről

● Az Ábrán név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ábrán név számmisztikai elemzése:
Á ( 1 ) + B ( 2 ) + R ( 9 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) = 18 ( 1 + 8 )
Az Ábrán névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● Az Ábrán név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ábrán név ? Jó helyen jársz!
Az Ábrán: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Ábrán név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
Az Ábrán név magánhangzói: Á,
Az Ábrán név mássalhangzói: B, N, R,
Az Ábrán név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Ábrán névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Ábrán névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 66 db Á betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 23 női név / lány név és 43 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Á betűs női nevek / lánynevek listája Á betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ábrán névvel kapcsolatban. az Ábrán név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ábrán név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ábrán név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ábrán névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ábrán név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ábrán nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ábrán névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!