Ágoston - Az Ágoston név jelentése, Ágoston névnapjai, Ágoston név becézése és más érdekességek:

● Az Ágoston név eredete: latin

● Az Ágoston név jelentése:

fenséges, fennkölt,magasztos ( A latin Augustus név kicsinyítőképzős származéka )

● Az Ágoston név becézése / Ágoston becenevei:

Guszti, Tonka

● Ágoston névnapja:

május 27.május 28.augusztus 28.
● Az Ágoston név típusa: Á betűs férfi név / fiúnév
● Az Ágoston név előfordulási gyakorisága: Közepesen gyakori férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ágoston névről? Görgess lejjebb!
Az Ágoston az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ágoston névről

● Az Ágoston név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ágoston név számmisztikai elemzése:
Á ( 1 ) + G ( 7 ) + O ( 6 ) + S ( 1 ) + T ( 2 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
Az Ágoston névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● Az Ágoston név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ágoston név ? Jó helyen jársz!
Az Ágoston: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Ágoston név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
Az Ágoston név magánhangzói: Á, O,
Az Ágoston név mássalhangzói: G, N, S, T,
Az Ágoston név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

Az Ágoston névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Ágoston névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 66 db Á betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 23 női név / lány név és 43 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Á betűs női nevek / lánynevek listája Á betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ágoston névvel kapcsolatban. az Ágoston név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ágoston név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ágoston név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ágoston névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ágoston név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ágoston nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ágoston névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!