Ármin - Az Ármin név jelentése, Ármin névnapjai, Ármin név becézése és más érdekességek:

● Az Ármin név eredete: germán

● Az Ármin név jelentése:

hadi férfi ( Az Arminius nevéből rövidült )

● Az Ármin név becézése / Ármin becenevei:

Ármi, Árminka, Minka, Minus

● Ármin névnapja:

április 7.május 10.június 2.december 28.
● Az Ármin név típusa: Á betűs férfi név / fiúnév
● Az Ármin név előfordulási gyakorisága: Közepesen gyakori férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ármin névről? Görgess lejjebb!
Az Ármin az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ármin névről

● Az Ármin név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ármin név számmisztikai elemzése:
Á ( 1 ) + R ( 9 ) + M ( 4 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
Az Ármin névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● Az Ármin név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ármin név ? Jó helyen jársz!
Az Ármin: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Ármin név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Ármin név magánhangzói: Á, I,
Az Ármin név mássalhangzói: M, N, R,
Az Ármin név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Ármin névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Ármin névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 66 db Á betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 23 női név / lány név és 43 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Á betűs női nevek / lánynevek listája Á betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ármin névvel kapcsolatban. az Ármin név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ármin név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ármin név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ármin névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ármin név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ármin nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ármin névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!