Árlen - Az Árlen név jelentése, Árlen névnapjai, Árlen név becézése és más érdekességek:

● Az Árlen név eredete: ír - gall - angol

● Az Árlen név jelentése:

biztosíték, zálog, ígéret

● Az Árlen név becézése / Árlen becenevei:

Árli, Árlenka, Árlus, Len, Lenka, Lenku, Lenkó

● Árlen névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Árlen név típusa: Á betűs férfi név / fiúnév
● Az Árlen név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Árlen névről? Görgess lejjebb!
Az Árlen az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Árlen névről

● Az Árlen név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Árlen név számmisztikai elemzése:
Á ( 1 ) + R ( 9 ) + L ( 3 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) = 23 ( 2 + 3 )
Az Árlen névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● Az Árlen név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Árlen név ? Jó helyen jársz!
Az Árlen: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Árlen név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Árlen név magánhangzói: Á, E,
Az Árlen név mássalhangzói: L, N, R,
Az Árlen név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Árlen névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Árlen névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 69 db Á betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 21 női név / lány név és 43 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Á betűs női nevek / lánynevek listája Á betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Árlen névvel kapcsolatban. az Árlen név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Árlen név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Árlen név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Árlen névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Árlen név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Árlen nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Árlen névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!