Dzsamal - A Dzsamal név jelentése, Dzsamal névnapjai, Dzsamal név becézése és más érdekességek:

● A Dzsamal név eredete: arab

● A Dzsamal név jelentése:

jóképű

● A Dzsamal név becézése / Dzsamal becenevei:

Dzsami, Dzsamus, Dzsamika, Amal

● Dzsamal névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Dzsamal név típusa: D betűs férfi név / fiúnév
● A Dzsamal név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Dzsamal névről? Görgess lejjebb!
A Dzsamal az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Dzsamal névről

● A Dzsamal név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Dzsamal név számmisztikai elemzése:
D ( 4 ) + Z ( 8 ) + S ( 1 ) + A ( 1 ) + M ( 4 ) + A ( 1 ) + L ( 3 ) = 22 ( 2 + 2 )
A Dzsamal névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Dzsamal név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Dzsamal név ? Jó helyen jársz!
A Dzsamal: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Dzsamal név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Dzsamal név magánhangzói: A,
A Dzsamal név mássalhangzói: DZS, L, M,
A Dzsamal név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Dzsamal névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Dzsamal névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 223 db D betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 122 női név / lány név és 101 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
D betűs női nevek / lánynevek listája D betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Dzsamal névvel kapcsolatban. a Dzsamal név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Dzsamal név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Dzsamal név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Dzsamal névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Dzsamal név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Dzsamal nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Dzsamal névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!