Dezmér - A Dezmér név jelentése, Dezmér névnapjai, Dezmér név becézése és más érdekességek:

● A Dezmér név eredete: A Dezmér név eredetéről nincsenek adataink

● A Dezmér név jelentése:

A Dezmér név jelentése nem ismert ( nincs ismert jelentése )

● A Dezmér név becézése / Dezmér becenevei:

Dezi, Méri, Dezmi, Dezmus, Ezmi, Ezmó

● Dezmér névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Dezmér név típusa: D betűs férfi név / fiúnév
● A Dezmér név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Dezmér névről? Görgess lejjebb!
A Dezmér az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Dezmér névről

● A Dezmér név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Dezmér név számmisztikai elemzése:
D ( 4 ) + E ( 5 ) + Z ( 8 ) + M ( 4 ) + É ( 5 ) + R ( 9 ) = 35 ( 3 + 5 )
A Dezmér névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Dezmér név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Dezmér név ? Jó helyen jársz!
A Dezmér: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Dezmér név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Dezmér név magánhangzói: E, É,
A Dezmér név mássalhangzói: D, M, R, Z,
A Dezmér név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Dezmér névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Dezmér névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 220 db D betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 121 női név / lány név és 99 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
D betűs női nevek / lánynevek listája D betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Dezmér névvel kapcsolatban. a Dezmér név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Dezmér név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Dezmér név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Dezmér névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Dezmér név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Dezmér nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Dezmér névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!