Dezmond - A Dezmond név jelentése, Dezmond névnapjai, Dezmond név becézése és más érdekességek:

● A Dezmond név eredete: ír

● A Dezmond név jelentése:

Dél-Münsterből származó ( az ír Deasmhumhnach szóból )

● A Dezmond név becézése / Dezmond becenevei:

Dez, Dezi, Dezu, Mondi

● Dezmond névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Dezmond név típusa: D betűs férfi név / fiúnév
● A Dezmond név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Dezmond névről? Görgess lejjebb!
A Dezmond az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Dezmond névről

● A Dezmond név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Dezmond név számmisztikai elemzése:
D ( 4 ) + E ( 5 ) + Z ( 8 ) + M ( 4 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) + D ( 4 ) = 36 ( 3 + 6 )
A Dezmond névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Dezmond név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Dezmond név ? Jó helyen jársz!
A Dezmond: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Dezmond név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Dezmond név magánhangzói: E, O,
A Dezmond név mássalhangzói: D, M, N, Z,
A Dezmond név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Dezmond névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Dezmond névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 220 db D betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 121 női név / lány név és 99 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
D betűs női nevek / lánynevek listája D betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Dezmond névvel kapcsolatban. a Dezmond név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Dezmond név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Dezmond név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Dezmond névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Dezmond név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Dezmond nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Dezmond névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!