Dzsasztin - A Dzsasztin név jelentése, Dzsasztin névnapjai, Dzsasztin név becézése és más érdekességek:

● A Dzsasztin név eredete: norvég - angol

● A Dzsasztin név jelentése:

bátor harcos, Thor köve ( A Dasztin angolos formája )

● A Dzsasztin név becézése / Dzsasztin becenevei:

Dzsaszti, Dzsasztika, Aszti, Tintin

● Dzsasztin névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Dzsasztin név típusa: D betűs férfi név / fiúnév
● A Dzsasztin név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Dzsasztin névről? Görgess lejjebb!
A Dzsasztin az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Dzsasztin névről

● A Dzsasztin név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Dzsasztin név számmisztikai elemzése:
D ( 4 ) + Z ( 8 ) + S ( 1 ) + A ( 1 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + T ( 2 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) = 39 ( 3 + 9 ) = 12 ( 1 + 2 )
A Dzsasztin névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Dzsasztin név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Dzsasztin név ? Jó helyen jársz!
A Dzsasztin: 9 betűből álló férfi név / fiúnév
A Dzsasztin név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Dzsasztin név magánhangzói: A, I,
A Dzsasztin név mássalhangzói: DZS, SZ, N, T,
A Dzsasztin név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Dzsasztin névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Dzsasztin névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 217 db D betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 120 női név / lány név és 97 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
D betűs női nevek / lánynevek listája D betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Dzsasztin névvel kapcsolatban. a Dzsasztin név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Dzsasztin név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Dzsasztin név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Dzsasztin névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Dzsasztin név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Dzsasztin nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Dzsasztin névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!