Juszuf - A Juszuf név jelentése, Juszuf névnapjai, Juszuf név becézése és más érdekességek:

● A Juszuf név eredete: arab

● A Juszuf név jelentése:

Jahve adjon gyógyulást ( József név arab változata )

● A Juszuf név becézése / Juszuf becenevei:

Juszufka, Juszi, Uszi, Uszka, Szufi

● Juszuf névnapja:

február 16.június 22.július 6.
● A Juszuf név típusa: J betűs férfi név / fiúnév
● A Juszuf név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Juszuf névről? Görgess lejjebb!
A Juszuf az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Juszuf névről

● A Juszuf név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Juszuf név számmisztikai elemzése:
J ( 1 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + U ( 3 ) + F ( 6 ) = 22 ( 2 + 2 )
A Juszuf névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Juszuf név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Juszuf név ? Jó helyen jársz!
A Juszuf: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Juszuf név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Juszuf név magánhangzói: U,
A Juszuf név mássalhangzói: SZ, F, J,
A Juszuf név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Juszuf névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Juszuf névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 149 db J betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 79 női név / lány név és 60 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
J betűs női nevek / lánynevek listája J betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Juszuf névvel kapcsolatban. a Juszuf név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Juszuf név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Juszuf név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Juszuf névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Juszuf név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Juszuf nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Juszuf névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!