Júliusz - A Júliusz név jelentése, Júliusz névnapjai, Júliusz név becézése és más érdekességek:

● A Júliusz név eredete: latin

● A Júliusz név jelentése:

Jupiter istennek szentelt, ragyogó

● A Júliusz név becézése / Júliusz becenevei:

Liusz, Liuszka, Liu, Julka, Juló

● Júliusz névnapja:

január 9.március 8.május 22.
● A Júliusz név típusa: J betűs férfi név / fiúnév
● A Júliusz név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Júliusz névről? Görgess lejjebb!
A Júliusz az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Júliusz névről

● A Júliusz név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Júliusz név számmisztikai elemzése:
J ( 1 ) + Ú ( 3 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Júliusz névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Júliusz név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Júliusz név ? Jó helyen jársz!
A Júliusz: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Júliusz név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Júliusz név magánhangzói: I, U, Ú,
A Júliusz név mássalhangzói: SZ, J, L,
A Júliusz név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Júliusz névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Júliusz névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 143 db J betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
J betűs női nevek / lánynevek listája J betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Júliusz névvel kapcsolatban. a Júliusz név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Júliusz név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Júliusz név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Júliusz névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Júliusz név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Júliusz nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Júliusz névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!