Jukundusz - A Jukundusz név jelentése, Jukundusz névnapjai, Jukundusz név becézése és más érdekességek:

● A Jukundusz név eredete: latin

● A Jukundusz név jelentése:

derűs, kellemes (ember)

● A Jukundusz név becézése / Jukundusz becenevei:

Kundusz, Kundi, Kundika, Juku, Jukusz, Undi, Undusz

● Jukundusz névnapja:

január 8.május 29.
● A Jukundusz név típusa: J betűs férfi név / fiúnév
● A Jukundusz név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Jukundusz névről? Görgess lejjebb!
A Jukundusz az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Jukundusz névről

● A Jukundusz név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Jukundusz név számmisztikai elemzése:
J ( 1 ) + U ( 3 ) + K ( 2 ) + U ( 3 ) + N ( 5 ) + D ( 4 ) + U ( 3 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) = 30 ( 3 + 0 )
A Jukundusz névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Jukundusz név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Jukundusz név ? Jó helyen jársz!
A Jukundusz: 9 betűből álló férfi név / fiúnév
A Jukundusz név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Jukundusz név magánhangzói: U,
A Jukundusz név mássalhangzói: SZ, D, J, K, N,
A Jukundusz név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Jukundusz névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Jukundusz névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 141 db J betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 61 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
J betűs női nevek / lánynevek listája J betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Jukundusz névvel kapcsolatban. a Jukundusz név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Jukundusz név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Jukundusz név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Jukundusz névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Jukundusz név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Jukundusz nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Jukundusz névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!