Jutas - A Jutas név jelentése, Jutas névnapjai, Jutas név becézése és más érdekességek:

● A Jutas név eredete: magyar

● A Jutas név jelentése:

faló, falánk ( A Jutocsa név alakváltozata )

● A Jutas név becézése / Jutas becenevei:

JUti, Jutika, Jutó, Jutóka, Uta, Utas

● Jutas névnapja:

január 8.február 8.
● A Jutas név típusa: J betűs férfi név / fiúnév
● A Jutas név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Jutas névről? Görgess lejjebb!
A Jutas az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Jutas névről

● A Jutas név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Jutas név számmisztikai elemzése:
J ( 1 ) + U ( 3 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) + S ( 1 ) = 8 ( 8 )
A Jutas névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Jutas név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Jutas név ? Jó helyen jársz!
A Jutas: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Jutas név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Jutas név magánhangzói: A, U,
A Jutas név mássalhangzói: J, S, T,
A Jutas név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Jutas névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Jutas névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 143 db J betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
J betűs női nevek / lánynevek listája J betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Jutas névvel kapcsolatban. a Jutas név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Jutas név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Jutas név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Jutas névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Jutas név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Jutas nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Jutas névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!