Lándor - A Lándor név jelentése, Lándor névnapjai, Lándor név becézése és más érdekességek:

● A Lándor név eredete: görög

● A Lándor név jelentése:

a nép fia ( A Leander név régi magyar formája )

● A Lándor név becézése / Lándor becenevei:

Lándika, Lándus, Lánduska, Ándi, Ándu, Ánduka

● Lándor névnapja:

február 22.február 27.március 13.
● A Lándor név típusa: L betűs férfi név / fiúnév
● A Lándor név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Lándor névről? Görgess lejjebb!
A Lándor az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Lándor névről

● A Lándor név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Lándor név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) + D ( 4 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Lándor névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Lándor név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Lándor név ? Jó helyen jársz!
A Lándor: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Lándor név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Lándor név magánhangzói: Á, O,
A Lándor név mássalhangzói: D, L, N, R,
A Lándor név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Lándor névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Lándor névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 253 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 178 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Lándor névvel kapcsolatban. a Lándor név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Lándor név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Lándor név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Lándor névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Lándor név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Lándor nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Lándor névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!