Lizander - A Lizander név jelentése, Lizander névnapjai, Lizander név becézése és más érdekességek:

● A Lizander név eredete: görög

● A Lizander név jelentése:

megszabadító férfi

● A Lizander név becézése / Lizander becenevei:

Liza, Lizu, Lizus, Lizó, Zander, Zandi, Zandika, Zandus

● Lizander névnapja:

március 13.
● A Lizander név típusa: L betűs férfi név / fiúnév
● A Lizander név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Lizander névről? Görgess lejjebb!
A Lizander az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Lizander névről

● A Lizander név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Lizander név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + I ( 9 ) + Z ( 8 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + D ( 4 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) = 44 ( 4 + 4 )
A Lizander névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Lizander név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Lizander név ? Jó helyen jársz!
A Lizander: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
A Lizander név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Lizander név magánhangzói: A, E, I,
A Lizander név mássalhangzói: D, L, N, R, Z,
A Lizander név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

A Lizander névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Lizander névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 250 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 176 női név / lány név és 74 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Lizander névvel kapcsolatban. a Lizander név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Lizander név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Lizander név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Lizander névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Lizander név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Lizander nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Lizander névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!