Laborc - A Laborc név jelentése, Laborc névnapjai, Laborc név becézése és más érdekességek:

● A Laborc név eredete: magyar

● A Laborc név jelentése:

hős párduc ( a hasonló nevű folyó nevéből )

● A Laborc név becézése / Laborc becenevei:

Labi, Labóka, Labus, Laborcka, Borci, Borcka

● Laborc névnapja:

július 23.szeptember 30.
● A Laborc név típusa: L betűs férfi név / fiúnév
● A Laborc név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Laborc névről? Görgess lejjebb!
A Laborc az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Laborc névről

● A Laborc név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Laborc név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + A ( 1 ) + B ( 2 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) + C ( 3 ) = 24 ( 2 + 4 )
A Laborc névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Laborc név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Laborc név ? Jó helyen jársz!
A Laborc: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Laborc név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Laborc név magánhangzói: A, O,
A Laborc név mássalhangzói: B, C, L, R,
A Laborc név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Laborc névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Laborc névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 253 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 178 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Laborc névvel kapcsolatban. a Laborc név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Laborc név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Laborc név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Laborc névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Laborc név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Laborc nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Laborc névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!