Otniel - Az Otniel név jelentése, Otniel névnapjai, Otniel név becézése és más érdekességek:

● Az Otniel név eredete: héber ( bibliai )

● Az Otniel név jelentése:

Isten az én erősségem / erőm / hatalmam

● Az Otniel név becézése / Otniel becenevei:

Oti, Otika, Otni, Niel, Nielka

● Otniel névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Otniel név típusa: O betűs férfi név / fiúnév
● Az Otniel név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Otniel névről? Görgess lejjebb!
Az Otniel az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Otniel névről

● Az Otniel név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Otniel név számmisztikai elemzése:
O ( 6 ) + T ( 2 ) + N ( 5 ) + I ( 9 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) = 30 ( 3 + 0 )
Az Otniel névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● Az Otniel név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Otniel név ? Jó helyen jársz!
Az Otniel: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Otniel név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Otniel név magánhangzói: E, I, O,
Az Otniel név mássalhangzói: L, N, T,
Az Otniel név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

Az Otniel névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Otniel névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 82 db O betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 33 női név / lány név és 49 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
O betűs női nevek / lánynevek listája O betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Otniel névvel kapcsolatban. az Otniel név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Otniel név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Otniel név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Otniel névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Otniel név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Otniel nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Otniel névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!