Otisz - Az Otisz név jelentése, Otisz névnapjai, Otisz név becézése és más érdekességek:

● Az Otisz név eredete: angol - germán

● Az Otisz név jelentése:

Ode fia, jólét, vagyon

● Az Otisz név becézése / Otisz becenevei:

Oti, Otika, Otus,

● Otisz névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● Az Otisz név típusa: O betűs férfi név / fiúnév
● Az Otisz név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Otisz névről? Görgess lejjebb!
Az Otisz az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Otisz névről

● Az Otisz név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Otisz név számmisztikai elemzése:
O ( 6 ) + T ( 2 ) + I ( 9 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) = 26 ( 2 + 6 )
Az Otisz névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● Az Otisz név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Otisz név ? Jó helyen jársz!
Az Otisz: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Otisz név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Otisz név magánhangzói: I, O,
Az Otisz név mássalhangzói: SZ, T,
Az Otisz név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Otisz névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Otisz névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 81 db O betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 33 női név / lány név és 48 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
O betűs női nevek / lánynevek listája O betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Otisz névvel kapcsolatban. az Otisz név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Otisz név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Otisz név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Otisz névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Otisz név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Otisz nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Otisz névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!