Otmár - Az Otmár név jelentése, Otmár névnapjai, Otmár név becézése és más érdekességek:

● Az Otmár név eredete: germán

● Az Otmár név jelentése:

birtok, gazdagság, híres

● Az Otmár név becézése / Otmár becenevei:

Oti, Otika, Márka, Márus, Máru, Máró

● Otmár névnapja:

november 16.
● Az Otmár név típusa: O betűs férfi név / fiúnév
● Az Otmár név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Otmár névről? Görgess lejjebb!
Az Otmár az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Otmár névről

● Az Otmár név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Otmár név számmisztikai elemzése:
O ( 6 ) + T ( 2 ) + M ( 4 ) + Á ( 1 ) + R ( 9 ) = 22 ( 2 + 2 )
Az Otmár névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● Az Otmár név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Otmár név ? Jó helyen jársz!
Az Otmár: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Otmár név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
Az Otmár név magánhangzói: Á, O,
Az Otmár név mássalhangzói: M, R, T,
Az Otmár név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Otmár névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Otmár névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 82 db O betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 33 női név / lány név és 49 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
O betűs női nevek / lánynevek listája O betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Otmár névvel kapcsolatban. az Otmár név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Otmár név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Otmár név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Otmár névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Otmár név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Otmár nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Otmár névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!