Zéman - A Zéman név jelentése, Zéman névnapjai, Zéman név becézése és más érdekességek:

● A Zéman név eredete: holland

● A Zéman név jelentése:

tengerész

● A Zéman név becézése / Zéman becenevei:

Zémi, Zémus, Zémuka, Zémó, Manó, Manu, Manka

● Zéman névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Zéman név típusa: Z betűs férfi név / fiúnév
● A Zéman név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zéman névről? Görgess lejjebb!
A Zéman az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zéman névről

● A Zéman név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zéman név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + É ( 5 ) + M ( 4 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) = 23 ( 2 + 3 )
A Zéman névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Zéman név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zéman név ? Jó helyen jársz!
A Zéman: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Zéman név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Zéman név magánhangzói: A, É,
A Zéman név mássalhangzói: M, N, Z,
A Zéman név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Zéman névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Zéman névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 150 db Z betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 87 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zéman névvel kapcsolatban. a Zéman név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zéman név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zéman név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zéman névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zéman név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zéman nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zéman névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!