Zuboly - A Zuboly név jelentése, Zuboly névnapjai, Zuboly név becézése és más érdekességek:

● A Zuboly név eredete: fantázianév - egyéni névalkotás

● A Zuboly név jelentése:

szövőszék hengere ( Arany János írói névalkotása )

● A Zuboly név becézése / Zuboly becenevei:

Zubi, Zubika, Zubó, Zubka, Zubcsi, Ubi, Ubó, Ubka

● Zuboly névnapja:

december 26.
● A Zuboly név típusa: Z betűs férfi név / fiúnév
● A Zuboly név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zuboly névről? Görgess lejjebb!
A Zuboly az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zuboly névről

● A Zuboly név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zuboly név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + U ( 3 ) + B ( 2 ) + O ( 6 ) + L ( 3 ) + Y ( 7 ) = 29 ( 2 + 9 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Zuboly névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Zuboly név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zuboly név ? Jó helyen jársz!
A Zuboly: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Zuboly név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Zuboly név magánhangzói: O, U,
A Zuboly név mássalhangzói: LY, B, Z,
A Zuboly név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Zuboly névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Zuboly névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 154 db Z betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 91 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zuboly névvel kapcsolatban. a Zuboly név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zuboly név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zuboly név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zuboly névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zuboly név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zuboly nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zuboly névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!