Zuárd - A Zuárd név jelentése, Zuárd névnapjai, Zuárd név becézése és más érdekességek:

● A Zuárd név eredete: magyar - szláv

● A Zuárd név jelentése:

( A Zoárd alakváltozata )

● A Zuárd név becézése / Zuárd becenevei:

Zuzu, Zuzka, Zuzi, Zuárdka, Zu, Árdi, Árdus, Árdka

● Zuárd névnapja:

július 17.december 3.december 30.
● A Zuárd név típusa: Z betűs férfi név / fiúnév
● A Zuárd név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zuárd névről? Görgess lejjebb!
A Zuárd az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zuárd névről

● A Zuárd név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zuárd név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + U ( 3 ) + Á ( 1 ) + R ( 9 ) + D ( 4 ) = 25 ( 2 + 5 )
A Zuárd névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Zuárd név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zuárd név ? Jó helyen jársz!
A Zuárd: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Zuárd név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Zuárd név magánhangzói: Á, U,
A Zuárd név mássalhangzói: D, R, Z,
A Zuárd név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Zuárd névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Zuárd névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 154 db Z betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 91 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zuárd névvel kapcsolatban. a Zuárd név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zuárd név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zuárd név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zuárd névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zuárd név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zuárd nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zuárd névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!