Nájiká - A Nájiká név jelentése, Nájiká névnapjai, Nájiká név becézése és más érdekességek:

● A Nájiká név eredete: hindi

● A Nájiká név jelentése:

főhősnő

● A Nájiká név becézése / Nájiká becenevei:

Náji, Nájika, Nájus, Nájci, Áji

● Nájiká névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Nájiká név típusa: N betűs női név / lánynév
● A Nájiká név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Nájiká névről? Görgess lejjebb!
A Nájiká az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Nájiká névről

● A Nájiká név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Nájiká név számmisztikai elemzése:
N ( 5 ) + Á ( 1 ) + J ( 1 ) + I ( 9 ) + K ( 2 ) + Á ( 1 ) = 19 ( 1 + 9 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Nájiká névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Nájiká név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Nájiká név ? Jó helyen jársz!
A Nájiká: 6 betűből álló női név / lánynév
A Nájiká név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Nájiká név magánhangzói: Á, I,
A Nájiká név mássalhangzói: J, K, N,
A Nájiká név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Nájiká névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Nájiká névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 211 db N betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 137 női név / lány név és 74 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
N betűs női nevek / lánynevek listája N betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Nájiká névvel kapcsolatban. a Nájiká név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Nájiká név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Nájiká név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Nájiká névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Nájiká név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Nájiká nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Nájiká névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!