Kéren - A Kéren név jelentése, Kéren névnapjai, Kéren név becézése és más érdekességek:

● A Kéren név eredete: héber ( bibliai )

● A Kéren név jelentése:

sminkdoboz, a szép festékek szaruja

● A Kéren név becézése / Kéren becenevei:

Kérenke, Kéris, Kérke, Kéri, Kérike

● Kéren névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Kéren név típusa: K betűs női név / lány név
● A Kéren név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Kéren névről? Görgess lejjebb!
A Kéren az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Kéren névről

● A Kéren név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Kéren név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + É ( 5 ) + R ( 9 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) = 26 ( 2 + 6 )
A Kéren névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Kéren név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Kéren név ? Jó helyen jársz!
A Kéren: 5 betűből álló női név / lány név
A Kéren név hangrendje: magas hangrendű női név / lány név
A Kéren név magánhangzói: E, É,
A Kéren név mássalhangzói: K, N, R,
A Kéren név szótagszáma: 2 szótagú női név / lány név

A Kéren névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Kéren névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 273 db K betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 129 női név / lány név és 141 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Kéren névvel kapcsolatban. a Kéren név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Kéren név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Kéren név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Kéren névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Kéren név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Kéren nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Kéren névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!