Küne - A Küne név jelentése, Küne névnapjai, Küne név becézése és más érdekességek:

● A Küne név eredete: germán - német

● A Küne név jelentése:

harc a nemzetért, nemzetéért harcoló ( A Kunigunda név becéző alakja )

● A Küne név becézése / Küne becenevei:

Küni, Künke, Künci, Künike, Kün, Üne, Ünő

● Küne névnapja:

március 3.
● A Küne név típusa: K betűs női név / lánynév
● A Küne név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Küne névről? Görgess lejjebb!
A Küne az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Küne névről

● A Küne név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Küne név számmisztikai elemzése:
K ( 2 ) + Ü ( 2 ) + N ( 5 ) + E ( 5 ) = 14 ( 1 + 4 )
A Küne névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Küne név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Küne név ? Jó helyen jársz!
A Küne: 4 betűből álló női név / lánynév
A Küne név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
A Küne név magánhangzói: E, Ü,
A Küne név mássalhangzói: K, N,
A Küne név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Küne névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Küne névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 280 db K betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 135 női név / lány név és 145 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
K betűs női nevek / lánynevek listája K betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Küne névvel kapcsolatban. a Küne név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Küne név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Küne név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Küne névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Küne név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Küne nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Küne névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!