Vazul - A Vazul név jelentése, Vazul névnapjai, Vazul név becézése és más érdekességek:

● A Vazul név eredete: görög

● A Vazul név jelentése:

királyi

● A Vazul név becézése / Vazul becenevei:

Vazi, Vazus, Vazulka, Zuli, Zulus, Zulka, Zuló

● Vazul névnapja:

január 1.január 11.március 22.május 30.június 14.
● A Vazul név típusa: V betűs férfi név / fiúnév
● A Vazul név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Vazul névről? Görgess lejjebb!
A Vazul az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Vazul névről

● A Vazul név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Vazul név számmisztikai elemzése:
V ( 4 ) + A ( 1 ) + Z ( 8 ) + U ( 3 ) + L ( 3 ) = 19 ( 1 + 9 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Vazul névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Vazul név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Vazul név ? Jó helyen jársz!
A Vazul: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Vazul név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Vazul név magánhangzói: A, U,
A Vazul név mássalhangzói: L, V, Z,
A Vazul név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Vazul névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Vazul névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 150 db V betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 84 női név / lány név és 66 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
V betűs női nevek / lánynevek listája V betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Vazul névvel kapcsolatban. a Vazul név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Vazul név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Vazul név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Vazul névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Vazul név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Vazul nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Vazul névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!