Vászoly - A Vászoly név jelentése, Vászoly névnapjai, Vászoly név becézése és más érdekességek:

● A Vászoly név eredete: görög - szláv

● A Vászoly név jelentése:

királyi ( A Bazil név görögkeleti szláv alakjából )

● A Vászoly név becézése / Vászoly becenevei:

BVászi, Vászu, Vászuska, Vászilka, Vászka, Vászó, Szolyka, Szoly

● Vászoly névnapja:

január 2.május 30.
● A Vászoly név típusa: V betűs férfi név / fiúnév
● A Vászoly név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Vászoly névről? Görgess lejjebb!
A Vászoly az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Vászoly névről

● A Vászoly név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Vászoly név számmisztikai elemzése:
V ( 4 ) + Á ( 1 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + O ( 6 ) + L ( 3 ) + Y ( 7 ) = 30 ( 3 + 0 )
A Vászoly névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Vászoly név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Vászoly név ? Jó helyen jársz!
A Vászoly: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Vászoly név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Vászoly név magánhangzói: Á, O,
A Vászoly név mássalhangzói: LY, SZ, V,
A Vászoly név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Vászoly névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Vászoly névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 146 db V betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 82 női név / lány név és 64 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
V betűs női nevek / lánynevek listája V betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Vászoly névvel kapcsolatban. a Vászoly név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Vászoly név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Vászoly név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Vászoly névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Vászoly név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Vászoly nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Vászoly névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!