Valdó - A Valdó név jelentése, Valdó névnapjai, Valdó név becézése és más érdekességek:

● A Valdó név eredete: germán

● A Valdó név jelentése:

tevékeny / híres uralkodó ( A Valdemár rövidült alakváltozata )

● A Valdó név becézése / Valdó becenevei:

Valdóka, Valduka, Valdi, Valdka, Valdusz, Aldó, Aldus, Aldika

● Valdó névnapja:

február 27.
● A Valdó név típusa: V betűs férfi név / fiúnév
● A Valdó név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Valdó névről? Görgess lejjebb!
A Valdó az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Valdó névről

● A Valdó név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Valdó név számmisztikai elemzése:
V ( 4 ) + A ( 1 ) + L ( 3 ) + D ( 4 ) + Ó ( 6 ) = 18 ( 1 + 8 )
A Valdó névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Valdó név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Valdó név ? Jó helyen jársz!
A Valdó: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Valdó név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Valdó név magánhangzói: A, Ó,
A Valdó név mássalhangzói: D, L, V,
A Valdó név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Valdó névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Valdó névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 150 db V betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 84 női név / lány név és 66 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
V betűs női nevek / lánynevek listája V betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Valdó névvel kapcsolatban. a Valdó név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Valdó név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Valdó név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Valdó névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Valdó név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Valdó nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Valdó névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!