Varsány - A Varsány név jelentése, Varsány névnapjai, Varsány név becézése és más érdekességek:

● A Varsány név eredete: magyar

● A Varsány név jelentése:

a jász nép nevéből keletkezett

● A Varsány név becézése / Varsány becenevei:

Vari, Varka, varus, Varó, Sányi, Sányka, Sányó

● Varsány névnapja:

július 19.
● A Varsány név típusa: V betűs férfi név / fiúnév
● A Varsány név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Varsány névről? Görgess lejjebb!
A Varsány az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Varsány névről

● A Varsány név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Varsány név számmisztikai elemzése:
V ( 4 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) + S ( 1 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) + Y ( 7 ) = 28 ( 2 + 8 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Varsány névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Varsány név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Varsány név ? Jó helyen jársz!
A Varsány: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Varsány név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Varsány név magánhangzói: A, Á,
A Varsány név mássalhangzói: NY, R, S, V,
A Varsány név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Varsány névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Varsány névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 150 db V betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 84 női név / lány név és 66 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
V betűs női nevek / lánynevek listája V betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Varsány névvel kapcsolatban. a Varsány név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Varsány név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Varsány név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Varsány névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Varsány név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Varsány nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Varsány névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!