Valentínó - A Valentínó név jelentése, Valentínó névnapjai, Valentínó név becézése és más érdekességek:

● A Valentínó név eredete: latin - olasz

● A Valentínó név jelentése:

erős, egészséges ( A Valentin férfinév olasz megfelelője )

● A Valentínó név becézése / Valentínó becenevei:

Vali, Valkó, Valus, Valusz, Lenti, Lentin, Tinó, Tin, Tintin

● Valentínó névnapja:

január 7.február 14.március 16.július 25.november 3.
● A Valentínó név típusa: V betűs férfi név / fiúnév
● A Valentínó név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Valentínó névről? Görgess lejjebb!
A Valentínó az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Valentínó névről

● A Valentínó név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Valentínó név számmisztikai elemzése:
V ( 4 ) + A ( 1 ) + L ( 3 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) + T ( 2 ) + Í ( 9 ) + N ( 5 ) + Ó ( 6 ) = 40 ( 4 + 0 )
A Valentínó névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Valentínó név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Valentínó név ? Jó helyen jársz!
A Valentínó: 9 betűből álló férfi név / fiúnév
A Valentínó név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
A Valentínó név magánhangzói: A, E, Í, Ó,
A Valentínó név mássalhangzói: L, N, T, V,
A Valentínó név szótagszáma: 4 szótagú férfi név / fiúnév

A Valentínó névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Valentínó névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 150 db V betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 84 női név / lány név és 66 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
V betűs női nevek / lánynevek listája V betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Valentínó névvel kapcsolatban. a Valentínó név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Valentínó név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Valentínó név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Valentínó névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Valentínó név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Valentínó nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Valentínó névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!