Vendel - A Vendel név jelentése, Vendel névnapjai, Vendel név becézése és más érdekességek:

● A Vendel név eredete: német

● A Vendel név jelentése:

a vandálok népéhez tartozó, vandál

● A Vendel név becézése / Vendel becenevei:

Vendus, Vendi, Vendelke, Vendó, Vendu, Delke, Delus, Delkó

● Vendel névnapja:

október 20.
● A Vendel név típusa: V betűs férfi név / fiúnév
● A Vendel név előfordulási gyakorisága: Ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Vendel névről? Görgess lejjebb!
A Vendel az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Vendel névről

● A Vendel név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Vendel név számmisztikai elemzése:
V ( 4 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) + D ( 4 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) = 26 ( 2 + 6 )
A Vendel névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Vendel név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Vendel név ? Jó helyen jársz!
A Vendel: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Vendel név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
A Vendel név magánhangzói: E,
A Vendel név mássalhangzói: D, L, N, V,
A Vendel név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Vendel névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Vendel névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 150 db V betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 84 női név / lány név és 66 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
V betűs női nevek / lánynevek listája V betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Vendel névvel kapcsolatban. a Vendel név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Vendel név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Vendel név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Vendel névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Vendel név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Vendel nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Vendel névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!