Vulkán - A Vulkán név jelentése, Vulkán névnapjai, Vulkán név becézése és más érdekességek:

● A Vulkán név eredete: latin

● A Vulkán név jelentése:

tűz, láng

● A Vulkán név becézése / Vulkán becenevei:

Vuli, Vulika, Vulcsi, Vulkánka, Káni, Kánus, Kánka

● Vulkán névnapja:

május 19.
● A Vulkán név típusa: V betűs férfi név / fiúnév
● A Vulkán név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Vulkán névről? Görgess lejjebb!
A Vulkán az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Vulkán névről

● A Vulkán név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Vulkán név számmisztikai elemzése:
V ( 4 ) + U ( 3 ) + L ( 3 ) + K ( 2 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) = 18 ( 1 + 8 )
A Vulkán névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Vulkán név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Vulkán név ? Jó helyen jársz!
A Vulkán: 6 betűből álló férfi név / fiúnév
A Vulkán név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Vulkán név magánhangzói: Á, U,
A Vulkán név mássalhangzói: K, L, N, V,
A Vulkán név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Vulkán névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Vulkán névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 146 db V betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 82 női név / lány név és 64 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
V betűs női nevek / lánynevek listája V betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Vulkán névvel kapcsolatban. a Vulkán név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Vulkán név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Vulkán név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Vulkán névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Vulkán név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Vulkán nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Vulkán névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!